Meny Lukk

SkyAir – Kjøling og varme til mindre næringslokaler

Aircondition kontor og næringslokaler. Varmepumpe kontor og næringslokaler.

Daikin SkyAir er navnet på den optimale kjøle- og oppvarmingsløsningen for kommersielt bruk. Modellene er i senere tid blitt videreutviklet og optimalisert til å treffe applikasjoner i små og mellomstore lokaler – kiosker, butikker, restauranter, møterom og selskapslokaler. Intelligent styring av luftstrøm og temperatur sikrer høy komfort for både ansatte og kunder. Med markedets bredeste utvalg av innedeler får du full kontroll på oppvarming, kjøling, ventilasjon og luftgardiner. Daikin SkyAir har mange unike funksjoner for optimalisert drift og lavest mulig energiforbruk.

Daikin

FFA -Fullstendig flat takkassett .

FFA -Fullstendig flat takkassett . Modellen er designet for det moderne kontorlandskap med 60x60cm systemhimling. 4-veis utblåsning gir behagelig fordeling av behandlet luft. FFQ blir ofte benyttet i installasjoner der flere innedeler drives av samme utedel, enten Seasonal Classic eller Seasonal

FCAHG - Høy COP, Rundtblåsende takkassett. .

FCAHG - Høy COP, Rundtblåsende takkassett. 360° utblåsning gir optimal effektivitet og behagelig distribusjon av luft. Høy COP sikrer topp effektivitet, store besparelser i energiforbruk og et komfortabelt inneklima. Takkassetten kombineres med utedelen Seasonal Classic, eller Seasonal Smart.

FCAG - Rundtblåsende takkassett.

FCAG - Rundtblåsende takkassett. 360° utblåsning gir optimal effektivitet og behagelig distribusjon av luft. Modellen er svært stillegående og har mange funksjoner for energisparing og bedre komfort. Leveres med standard eller selvrensende filter og kombineres med utedelen Seasonal Classic, eller Seasonal Smart.

FUA – 4-veisblåsende takmodell.

FUA– 4-veisblåsende takmodell. Daikin er unik i markedet med 4-veisblåsende takmodell som er tilpasset rom med stor takhøyde. Dette er en populær modell for lokaler som ikke har himling eller teknisk tak. Typiske montasjesteder er butikker, storkiosker og bensinstasjoner. Kombineres med en Seasonal Smart utedel.

FHA - Énveisblåsende takmodell.

FHA - Énveisblåsende takmodell. Populær modell i Norge. FHQ dekker større arealer og blir ofte brukt i restauranter og forretninger. Denne innedelen er tilgjengelig i hele 7 størrelser i kombinasjon med enten Seasonal Classic eller Seasonal Smart utedel.

FAA – Vegghengt modell.

FAA – Vegghengt modell. Modell med stor kapasitet for veggmontasje. Egner seg for lokaler som ikke har mulighet for installasjon i tak eller på gulv. Mange velger trådløs fjernkontroll til Daikin FAQ i kombinasjon med Seasonal Classic eller Seasonal Smart utedel.

FVA – Gulvmodell.

FVA – Gulvmodell. Denne frittstående gulvmodellen fra Daikin er en ideell løsning for rom med stor takhøyde. Utforming gjør også at den passer godt til teknisk kjøling, f.eks. i et serverrom. Kombiner med utedelene Seasonal Classic eller Seasonal Smart.

FDXM – Smal, skjult tak kassett

FDXM – Smal, skjult takkassett for kanaltilslutning. Svært kompakt modell som lett kan installeres i himling på bare 240mm. Kombineres med RXM utedel, eller i et større system sammen med MXS multi utedel.

FBA - Skjult takkassett for kanaltilslutning.

FBA - Skjult takkassett for kanaltilslutning. FBA modellene kombinerer medium mottrykk med et slankt design. Modellene benyttes til skjult montasje og kan tilknyttes et kanalsystem for luftdistribusjon til flere rom. Kombineres med Seasonal Classic, Seasonal Smart eller RXM utedel.

FDA – Kraftig, skjult takkassett for kanaltilslutning.

FDA – Kraftig, skjult takkassett for kanaltilslutning. FDA modellene tåler opptil 200 Pa mottrykk . Modellene benyttes til skjult montasje og kan tilknyttes et kanalsystem for luftdistribusjon til flere rom. Kombineres med Alpha eller Advance serien.

FDQ –B Kraftig, skjult tak kassett for kanaltilslutning.

FDQ –B Kraftig, skjult takkassett for kanaltilslutning. FDQ modellene tåler opptil 250 Pa mottrykk i FDQ-B versjonen. Modellene benyttes til skjult montasje og kan tilknyttes et kanalsystem for luftdistribusjon til flere rom. Kombineres med Seasonal Classic, Seasonal Smart eller RZQ-C utedel.

RZQSG – Seasonal Classic utedel.

RZQSG – Seasonal Classic utedel. Utedelen kan settes opp med 1-4 innedeler for identisk fordeling av varme eller kjøling. Dette gir god fordeling av luftstrømmen i lange eller irregulære romutforminger, samt færre rørstrekk med kun én utedel. Seasonal Classic er optimal for kjøleapplikasjoner der den kombinerer teknologi og komfort i en prisgunstig utforming. Tilgjengelig i både 230V og 400V versjoner (-V/Y).

RZQG – Seasonal Smart utedel..

RZQG – Seasonal Smart utedel. Utedelen kan settes opp med 1-4 innedeler for identisk fordeling av varme eller kjøling. Dette gir god fordeling av luftstrømmen i lange eller irregulære romutforminger, samt færre rørstrekk med kun én utedel. Seasonal Smart har en rekke tekniske fortrinn, sammenlignet med Seasonal Classic versjonen. Program for teknisk kjøling, høyere energieffektivitet med variabel fordampningstemperatur, større driftsområde, lengre rørstrekk og varmgass avriming er bare noen av fordelene man oppnår med Seasonal Smart. Tilgjengelig i både 230V og 400V versjoner (-V/Y).

VRV – Variable Refrigerant Volume.

VRV – Variable Refrigerant Volume. Daikin VRV er et multisone system for individuell temperaturstyring av separate rom. Kuldemedievolumet i VRV systemet reguleres til å treffe kjøle- og/eller varmebehovet slik at systemet oppnår svært høy energieffektivitet. Alle Daikins innedeler kan kombineres i et VRV-anlegg, noe som gir full frihet til å velge riktig størrelse og design på innedelene i hvert enkelt rom. Dette er en perfekt løsning for kommersielle lokaler som kontorer, hotell, banker og kjøpesenter. Daikin VRV er en totalløsning for varme, kjøl, gulvvarme, tappevann, ventilasjon og luftgardiner.

Kontakt oss for befaring.

Tlf:22679900

AC VARMEPUMPER AS.

Lundliveien 11. 0584 OSLO

TLF. 22 67 99 00

post@acvarme.no

Call Now ButtonRing oss nå.