Luft til luft varmepumper.

Vi har et bredt utvalg av luft til luft varmepumper og hjelper deg med å finne riktig varmepumpe til deres behov.

Vi leverer også varmepumper til gulv varme og radiator anlegg.

Daikin Sensira

Behovet for kjøling vokser hvert eneste år. Dette skyldes i stor grad tettere hus med flere vindusflater enn tradisjonelle hus. Daikin Sensira er perfekt til kjøling, enten det er på soverommet eller i stua. Sensira er en av markedest minste modeller med et lavt lydnivå (20 dBA).

Daikin Sylish

Daikin Stylish kombinerer utmerket design og teknologi for å levere en total klimaløsning for ethvert interiør. Med bare 189 mm er Stylish en av de tynneste innedelen på markedet i designsegmentet. Stylish bruker innovative funksjoner for å oppnå det beste innen komfort, energieffektivitet, pålitelighet og kontroll.

Nye Daikin Synergi R-32

Nye Daikin Synergi R-32 er vår kraftigste nordiske varmepumpe og er i en egen klasse når det gjelder varmeeffekt. Nå introduserer vi også den unike Flash Streamer luftrenseren. Den tar knekken på virus, bakterier, pollen, midd, vond lukt. bl.a. 3-D luftstrøm sikrer best mulig spredning av luft og temperatur. Det intelligente øyet hindrer direkte trekk og senker temperaturen når man ikke er til stede. Her viser verdens største leverandør av klimaløsninger at de ligger helt i front når det gjelder varmepumpeteknologi.

Daikin Moskus R-32

Daikin Moskus R-32 er skreddersydd for det kalde norske klimaet. Moskus er kompakt og kan monteres tett oppunder taket, eksempelvis over en dør. Med fokus på høy varmekapasitet og brukervennlighet har Daikin utviklet en rendyrket varmepumpe kun for det kalde norske klimaet. Med helt nytt design og miljøvennlig kuldemedie setter nye Moskus en ny standard for varmepumper. Moskus R-32+ leverer suverent beste varmeeffekt i sin klasse ved -7°C ute.

Daikin Emura

Daikin Emura er en lekker varmepumpe som har mottatt en rekke designpriser. Emura leveres i hvit eller sølv og passer godt inn i alle moderne hjem. Det er mange funksjoner som sikrer høy komfort inne, og den nordiske utedelen gir høy strømbesparelse og isfri drift i vårt kalde vinterklima. På varme sommerdager kan Daikin Emura benyttes som aircondition.

Daikin Nexura

Daikin Nexura design gulvmodellen har en unik varmefunksjon. Den kan varme som en radiator! Med et eget varmepanel i front kan Nexura avgi varme uten bruk av vifte – nesten helt lydløst. Varmepanelet vil også være aktivt ved normal viftefunksjon og sammen gir de den beste varmedistribusjonen. Opplev den myke stillegående varmen fra Daikin Nexura.

Daikin Gulv varmepumpe

Tusenvis av norske hjem har valgt Daikin standard gulv varmepumpe. Dette er vår bestselgende gulvmodell i over 15 år. Selv om designet har holdt seg, er teknologien oppdatert flere ganger med nye unike Daikin løsninger. Daikin standard gulv har to utblåsninger og nedre utblåsningen sikrer behagelig spredning av varme langs gulvene.

Daikin Ururu Sarara

Daikin Ururu Sarara R32. I tillegg til å kjøle og varme kan Ururu Sarara blant annet tilføre friskluft, befukte luften om vinteren eller avfukte luften om sommeren. Det gir et optimalt innemiljø. Et av markedets mest energieffektive produkter og har energiklasse A+++. Ekstremt lavt lydnivå (fra 19 dBA).

Daikin Stylish

Daikin Stylish er en ny design innedel til multi anlegg med innedeler i 3 forskjelige stiler og vinner av Good Design Award 2017.

Daikin Luftrenser

    

 

AC VARMEPUMPER AS.

Lundliveien 11. 0584 OSLO

TLF. 22 67 99 00

post@acvarme.no

Ring oss nå.