Meny Lukk

AC Varmepumper AS kan levere både luft til vann og luft til luft varmepumper.

Forskjellige typer boliger krever fleksibilitet og muligheter for tilpasning. For å gjøre en god vurdering av hvilke produkter som egner seg best for akkurat dine lokaler er informasjon essensielt. Ved skriftlig eller muntlig informasjon og særlig befaring kan våre fagfolk avgjøre hva akkurat du trenger.

AC Varmepumper har kompetanse på mange områder.
Du kan blandt annet få:

  • Luft til vann varmepumper som kan erstatte dagens oljefyrer direkte til 80c vanntemperatur, uten tilleggsvarme.
  • Ditt radiatorsystem omgjort til lavtemperatur anlegg (max 55c vanntemperatur) ved å bytte ut noen av radiatorene til viftekonvektorer.

Daikin Altherma lavtemperatur

Luft til vann varmepumpe

Daikin Altherma lavtemperatur er en luft/vann varmepumpe spesielt tilpasset vannbårne gulvvarmesystemer, lavtemperaturradiatorer og tappevannsoppvarming. Altherma LT kan også leveres med kjølefunksjon. Varmepumpen kan benyttes både til eksisterende og nye boliger, samt til lavenergihus. Daikin Altherma er en komplett varmepumpe, noe som gir rask og forutsigbar montasje. De nye innedelene er kompakte og har all servicetilgang i front. Designet gjør at den ikke tar opp mye plass.

Daikin Altherma 3

Daikin Altherma 3 gulvmodell er det ideelle systemet for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for nybygg, rehabilitering og lavenergihus. Med innebygd varmtvannsbereder på gulv modellen og styringspanel, er dette virkelig en “Alt i ett modell”. Den nye modellen kommer i et helt nytt og moderne design. Gulvmodellen er tilgjengelig i både hvit og sølv. Designet gjør at den ikke tar opp mye plass. Installasjonshøyde på gulv modellen er bare 1,85 m med en 230 l tank.

Daikin Altherma 3 Veggmodell et fleksibelt systemet for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for nybygg, rehabilitering og lavenergihus. Modellen har ikke innebygd tank. Den nye modellen kommer i et helt nytt og moderne design.

Klikk her for brosjyre

Daikin Altherma høytemperatur

Daikin Altherma høytemperatur varmepumpe til utskifting av oljefyrt varmeanlegg.

Daikin Altherma HT er en luft/vann varmpumpe som leverer varmtvann opptil 80°C selv ved -20°C ute, uten bruk av elektrisk tilleggsvarme. Dette er en stillegående varmepumpe tilpasset vann med lav hastighet og høy temperatur. Daikin Altherma høytemperatur er utviklet og testet for Norden, og produsert i Europa.

Mange boliger har oppvarming basert på en oljefyr. Å fyre med olje er både dyrt og lite miljøvennlig. I tillegg skal dette bli forbudt innen 2020. Daikin har laget en høytemperaturs varmepumpe som erstatning for et oljefyringsanlegg. For å komme opp i samme vanntemperaturer som en oljefyr virker Daikin Altherma HT i to trinn og varmepumpen tilknyttes boligens eksisterende røropplegg. Daikin Altherma HT har selvfølgelig også oppvarming av tappevann. Erstatter du din oljefyr med en varmepumpe fra Daikin vil du også få økonomisk støtte fra Enova.

AC VARMEPUMPER AS.

Lundliveien 11. 0584 OSLO

TLF. 22 67 99 00

post@acvarme.no

Call Now ButtonRing oss nå.